Pilonii esențiali pentru Digital Marketing (part 2)

Digital Superhero Pilonii esențiali ai digital marketing

Digital Superhero Pilonii esențiali ai digital marketing

În partea a doua a articolului despre pilonii esențiali pentru digital marketing vom vorbi de SEO, publicitatea în online și e-mail.

În prima parte a acestui articol am discutat despre primii piloni pentru digital marketing. În cazul în care nu ați trecut prin prima parte a acestui articol, găsiți link aici – sau lista mai jos.
  1. Research
  2. Strategie
  3. Conținut
  4. Search Engine Optimisation
  5. Publicitate online
  6. E-mail marketing
  7. Social Media Marketing
  8. Mobile Marketing
  9. Video Marketing
  10. Influencer Marketing
  11. Marketing automation
  12. Analiza și măsurarea rezultatelor
Pilonii esențiali pentru Digital Marketing – SEO

4. Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

SEO este procesul de a-ți face site-ul mai ușor de găsit în rezultatele de căutare organice. Se face prin optimizarea conținutului și structurii site-ului și prin obținerea de backlink-uri. Se utilizează cuvinte cheie relevante pentru a-ți face site-ul mai ușor de găsit. SEO include și optimizarea structurii site-ului, cum ar fi titlurile și descrierile meta, sitemap-urile și viteza de încărcare. Backlink-urile sunt importante pentru SEO, deoarece indică că site-ul tău este considerat relevant și important de alte site-uri. Este un proces continuu, deoarece regulile și algoritmii se schimbă constant, trebuie monitorizat și adaptat pentru a menține sau crește poziția în rezultatele de căutare.

Pilonii esențiali pentru Digital Marketing – Publicitate Online

5. Publicitate online

Publicitatea online in digital marketing se refera la promovarea produselor/serviciilor prin intermediul internetului. Incluzand reclame platite pe platforme precum Google, Facebook, YouTube sau Instagram. Aceasta permite marketerilor sa creeze campanii tintite catre public specific, oferind o rata mare de eficienta si returnare a investitiei. Poate fi masurata si optimizata in timp real, permitand marketerilor sa-si adapteze campaniile in functie de performanta lor. Este unul dintre pilonii principali ai digital marketing si esential in atingerea obiectivelor de afaceri si atragerea clientilor potentiali.

Pilonii esențiali pentru Digital Marketing – Email Marketing

6. Email Marketing

Email-ul marketing în digital marketing se referă la utilizarea email-ului pentru a comunica cu clienții și potențialii clienți. Poate include oferte speciale, informații despre produse sau servicii, sau orice alt tip de conținut relevant pentru destinatar. Email-ul marketing este una dintre cele mai vechi și eficiente metode de digital marketing. Email-ul marketing poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui destinatar, oferind o rată mare de deschidere și click-uri. Permite marketerilor să urmărească și să analizeze performanța campaniilor, precum și să optimizeze acțiunile viitoare. Este un instrument eficient pentru a menține relațiile cu clienții existenți, precum și pentru a atrage noi clienți potențiali.

(APASĂ AICI PENTRU CONTINUAREA ARTICOLULUI)

(APASĂ AICI PENTRU ARTICOLUL 1)

3 thoughts on “Pilonii esențiali pentru Digital Marketing (part 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *